Després d’una pila d’anys oferint-vos tallers a les escoles, us presentem una proposta a l’Ecocamp de Vinyols, en un entorn rural tranquil i agradable.

La proposta seria un tast de les diferents tècniques de circ amb l’objectiu bàsic que puguin conèixer el material, que puguin experimentar sense por sensacions diferents i sobretot que trobin el plaer de passar-s’ho bé gaudint de les possibilitats que el seu cos els permet.

Pensem que és primordial que experimentin el plaer de treballar destreses amb el cos (equilibri, força, manipulació, control del propi cos, dels objectes en referència al seu cos…) per tal que aquesta sensació agradable sigui el motor motivador perquè després vulguin acostar-se a noves propostes.

El més important és que sigui una experiència lúdica, motivadora, engrescadora, satisfactòria… que els faci tenir més ganes d’experimentar amb diferents tècniques de circ, i paral·lelament, amb propostes esportives.

Aquesta diversitat en l’oferta ens permet adaptar-nos a les vostres necessitats, al projecte curricular que estigueu treballant, i al mateix temps, a una àmplia franja d’edats.

 Animeu-vos doncs a viure…. Un dia de circ

HORARI

Oferim visites d’un sol dia o de mig dia

Ens adaptem a l’horari què necessiti el vostre centre

Hi ha un espai preparat per poder menjar. Cal que us porteu l’àpat i la beguda

PREU

El preu és de 8€/ infant + IVA  (21%) per la proposta de mati

El preu és de 12€/infant + IVA (21%) per la proposta de mati i tarda.

El trasllat fins a  Vinyols va a càrrec de cada centre.